Patrick Chalmet

Patrick Chalmet
0474 99 09 16

Danielle Henneberg

Danielle Henneberg
0472 24 00 04

Ilse Huwel

Ilse Huwel
0474 32 34 75

Blog

Wat mijn eerste werkdag zo bijzonder maakte ...

Mijn opstart bij BizPlus is er één om te onthouden en vooral één om door te vertellen.

Bij de meeste nieuwe medewerkers start het verhaal de eerste werkdag maar bij mij begon dit verhaal al vóór die bewuste eerste dag. Je vraagt je af hoe dit mogelijk is?
Door iets heel eenvoudig, namelijk, het frequent onderhouden van 1 handeling: contact.

Vanaf de contractondertekening, over mijn opzeggingstermijn heen tot de effectieve opstartdatum werd er regelmatig contact gehouden waardoor er bij mij een ‘welkom-gevoel’ ontstond. Dit contact kon via mail gebeuren waarin we enkele praktische zaken bespraken of een vriendelijk bericht om te vragen hoe het ging. Hierdoor waren de gezonde zenuwen bij de eerste werkdag ook een stuk minder aanwezig en was ik klaar voor de nieuwe fase in mijn leven.

Ik denk er nog steeds met een glimlach op terug en dat gevoel zal nog even blijven.

Dus wil ik hieraan nog 1 iets toevoegen:
Aan alle ondernemers onder jullie, geef je medewerker een jij-bent-welkom-gevoel want dat vergeet je nooit.

Start jij binnenkort op met medewerkers? Verwelkom jij straks een nieuw teamlid? Neem dan nu contact op met BizPlus.