Patrick Chalmet

Patrick Chalmet
0474 99 09 16

Danielle Henneberg

Danielle Henneberg
0472 24 00 04

Ilse Huwel

Ilse Huwel
0474 32 34 75

Blog

Vind jij de witte raaf voor jouw vacature?

Een echte witte raaf is een erg zeldzame verschijning. Ik weet niet of jij er ooit al eentje gezien hebt. Ik in elk geval niet. Een figuurlijke witte raaf is die persoon die op bepaalde vlakken met kop en schouders boven de zwarte raven uitsteekt. Je leest het goed: op bepaalde vlakken. Zo is er voor elk bedrijf en elke vacature een kandidaat die eruit springt.
 
Een nieuwe medewerker aantrekken is niet eenvoudig. Je hebt als ondernemer zelf al een bepaald beeld van jouw ideale medewerker gevormd. Als die witte raaf tevoorschijn komt, wil je die onder de perfecte omstandigheden morgen al aan de slag zien gaan in jouw bedrijf. 
 
Goed Plan? Absoluut!
Haalbaar? Dat is een paar andere mouwen..
 
BizPlus ondersteunt jou in de zoektocht naar jouw witte raaf.
 
Jouw mindset als basis voor het invullen van de vacature
 
We verplaatsen ons in jouw mindset als ondernemer. Waar sta je voor? Waar hecht je veel waarde aan? Wat is de cultuur binnen jouw bedrijf? Daarna stellen we onszelf een heel duidelijke vraag: hebben wij zelf goesting om deze kandidaat op te nemen in jouw team? 
 
Van vacature naar nieuwe medewerker
 
Bij BizPlus begeleiden we je in jouw zoektocht met deze stappen. Bij elke stap blijft jouw mindset het uitgangspunt.

  • De opmaak en publicatie van een aantrekkelijke en dynamische vacature om juiste kandidaten te triggeren. Subtiele woordspelingen geven een knipoog naar de functie en naar jouw bedrijf. 
  • De opvolging van de binnengekomen kandidaturen. We houden alles netjes bij.
  • De organisatie van sollicitatiegesprekken. Hierbij houden we steeds rekening met het DNA van jouw bedrijf en de persoonlijkheid van de kandidaat.
  • De bespreking van de gesprekken aan de hand van een duidelijk verslag. 

De witte raven zijn aanwezig. Je moet alleen hun aandacht weten te trekken.
 
Wat komt er nog bij een vacature kijken?
 
Een vacature omvat meer dan het zoeken naar de juiste kandidaat. Hoe zit het met het loonpakket? Welke loonkost is hieraan verbonden? Zijn er andere policies waarover je vragen hebt? We begeleiden jou doorheen het volledige proces.

Ben jij op zoek naar jouw witte raaf? Contacteer me nu. Want hoe sneller we aan de slag kunnen gaan, hoe sneller we jouw raaf vinden.