Patrick Chalmet

Patrick Chalmet
0474 99 09 16

Danielle Henneberg

Danielle Henneberg
0472 24 00 04

Ilse Huwel

Ilse Huwel
0474 32 34 75

Blog

Goede voornemens voor de ondernemer

Toegegeven, het is op de valreep. Maar we zijn nog steeds de eerste maand van het jaar. En dat is de maand van de wensen. Hierbij brengen we dus graag onze wensen aan jou over om jou verder te ondersteunen in de groei van je onderneming. Al gelden deze wensen niet enkel voor het begin van het jaar. Het zijn meer dan wat kortstondige voornemens.

Deze wensen zijn een leidraad doorheen je leven als ondernemer. Houd jij bij het ondernemen deze goede voornemens steeds in het achterhoofd?
 
Waar wil jij in 2022 op focussen?

  • Je personeelsadministratie? Wees tiptop in orde en voorbereid op elke inspectie, verwacht en onverwacht.
  • Je missie en visie? Je werkt elke dag in je bedrijf. En voor je bedrijf. Maar blijf ook tijd nemen om áán je onderneming te werken. Weet waar je voor staat en waar je naartoe wil. Zet ook de neuzen van je medewerkers in diezelfde richting.
  • Je personeelskost? Durf je financiën onder de loep te nemen om je bedrijf gezond te houden.
  • Je medewerkers? Heb vertrouwen in hen. Ze ondersteunen jou én je bedrijf. Hun werkgeluk zal zich vertalen in een gezonde werksfeer, goeie creativiteit en in een betere productiviteit. 

En last but not least, probeer wat minder te werken én wat meer te delegeren. Zo kan jij je focussen op het eigenlijke doel van je bedrijf.
We wensen jou een boeiend en ondernemend jaar toe.
 
Maak jouw goede voornemens waar met de begeleiding van BizPlus. Neem contact met ons op.