Patrick Chalmet
0474 99 09 16
Danielle Henneberg
0472 24 00 04

Vacature winkelbediende zorgwinkel te IeperIs mensen helpen je tweede natuur? Heb je een vlotte babbel en een neus voor verkoop? Dan is deze job misschien wel voor jou.

RD Medical heeft een hart voor mensen en werkt mee aan een gezonde, comfortabele en veilige wereld. In de zorgwinkel te Ieper en de webshop bedienen zij zowel de helden en heldinnen van de zelfstandige thuisverpleging, de ondernemer die het beste voor heeft met zijn medewerkers als de mensen die zorg- en verzorgingsproducten nodig hebben.  

Wie zoeken wij?

Jouw joviale omgang met mensen vinden wij erg belangrijk. Hoewel we jou van een goede salestraining voorzien, heb je toch al enige commerciële skills onder de knie door opleiding of ervaring. Je hebt een naturelle betrokkenheid tegenover de klanten, maar weet wanneer discretie aan de orde is. Heb je bovendien een medische of verpleegkundige achtergrond, dan ben jij de geknipte persoon. Een verantwoordelijke functie is elke dag een uitdaging. Daarom stel je je flexibel op, kan je een gezonde portie stress wel aan en schrik je niet terug om initiatief te nemen.
Ben jij net van de schoolbanken af? Dan ben jij ook van harte welkom.

Wat mag jij verwachten?

Een boeiende job voor en met mensen. Je wordt de rechter hand van zaakvoerster Rika. Deze job start je met 25 uur per week, maar kan worden uitgebreid na een positieve evaluatie. Je kan nagenoeg filevrij naar je werk komen of misschien wel met de fiets. Omdat RD Medical o.a. staat voor vertrouwen, eerlijkheid en respect, ontvang je voor je inzet een daarmee overeenstemmende verloning.

Heb jij kriebels in de buik bij het lezen van deze vacature?
Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog.

Hoe?
Een eenvoudig mailtje met je CV en motivatie naar: sollicitatie@bizplus.be
Een kort telefoontje naar +32 474 99 09 16, Patrick Chalmet, BizPlus, hun partner in werving en selectie.