Patrick Chalmet

Patrick Chalmet
0474 99 09 16

Danielle Henneberg

Danielle Henneberg
0472 24 00 04

Ilse Huwel

Ilse Huwel
0474 32 34 75

Blog

Word jij onze post-it wall? - vacature payroll consultant

Op zoek naar een leuke job als payroll consultant met veel afwisseling en ruimte voor eigen initiatief? Op zoek naar een werkgever die investeert in begeleiding, coaching en innovatie? Lees dan verder!

BizPlus laat ondernemers op beide oren slapen en dat mag je vrij letterlijk nemen. Het team van BizPlus is elke dag in de weer om KMO ondernemingen te ondersteunen bij hun personeelsbeleid,
-administratie en -wetgeving. Bovendien is BizPlus de kortste schakel tussen werknemer en werkgever. Ondernemers worden ontzorgd van vacature, naar selectie tot en met werving en bijhorende papiermolen.

Hoe kan jij onze post-it zijn?

Simpel, jij bent de ‘post-it wall’ van BizPlus. Elk probleem, elke suggestie, elke verbeteractie op vlak van personeelsbeleid blijft bij jou kleven. Je spendeert het grootste deel van je tijd in het bedrijf van de klant. Je geeft ter plaatse gepast advies en ondersteuning. Jij zorgt ervoor dat de personeelsadministratie, de lonen en het aanwervingsproces, op rolletjes lopen.

Blijf jij kleven?

Naast je taken vinden wij het ook belangrijk dat je binnen ons team blijft kleven. Alle BizPlussers zijn klantgericht en betrokken bij hun werk. Bij BizPlus neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid, maar is teamwerk minstens even belangrijk. Dat vindt jij ook.
Wij werken vlot met Office toepassingen en payroll software, dus, jij ook.
In ruil krijg je een mooie verloning, vorming en opleiding. Maar bovenal kom je op een post-it-werkplek terecht: vrolijk, dynamisch en creatief.

Stuur ons je leukste post-it, vergezeld van je CV via mail (info@bizplus.be) of bel gerust met de sympathieke zaakvoerder Patrick Chalmet (+32 (0)474 99 09 16).